Skip to Content
Fraudpreventie

Aangezien het digitale betalingsverkeer maar blijft toenemen, zet Mastercard zich in voor de verbetering van de veiligheid en integriteit van het betalingsecosysteem. Dankzij onze inspanningen, profiteren verkopers van een uitgebreide consumentenbeleving en een veiligere en betrouwbaardere betalingsomgeving. Hier zetten we enkele van onze oplossingen op een rijtje.

 

Betaal veiliger dankzij EMV-chiptechnologie

15 jaar lang heeft Mastercard een vooraanstaande rol gespeeld in het creëren, beheren en ontwikkelen van de EMV-standaard. Wij bieden een unieke serie EMV-oplossingen — onder de naam M/Chip™ — om kaartverstrekkers en verkopers te helpen nieuwe betalingsoplossingen snel te implementeren.

 

SecureCode™

Klanten stellen het gemak van online winkelen op prijs. Helaas vormt het frauderisico soms een reden om niet te kopen. Maar met Mastercard SecureCode kunt je je klanten een gevoel van vertrouwen geven.

 
Adresverificatie en kaartvalidatie code 2 services 

Elk jaar handelen verkopers meer "card-not-present"-transacties met klanten af die zij nooit zullen tegenkomen. Maar e-commerce brengt ook nieuwe soorten betalingsfraude met zich mee. De verificatie en beveiligingsprogramma's van Mastercard schenken klanten een gerust gevoel en stellen verkopers in staat hun bedrijven beschermen.

Neem contact op met je bank of betalings verwerkende instantie.

 

Groei door fraude te bedwingen

Onze GateKeeper 2.0 oplossing reduceert de kosten van fraude voor je bedrijf en zorgt dat echte klanten niet afgewezen of gefrustreerd worden. Onze meerlagige benadering detecteert fraude uiterst accuraat en verhoogt de omzet aantoonbaar.

Lees meer