Mastercard® Business Card

Meer financiële controle, veiligheid en gemak

De Mastercard® Business Card biedt MKB-eigenaren de tools en data die nodig zijn voor meer financiële controle, meer veiligheid en meer gemak, en tevens toegang tot speciale zaken gerelateerde extraatjes en beloningen.

De Mastercard® Business Card biedt een effectieve aanpak tegen de grootste zorgen van kleine bedrijven.

WERKKAPITAALBEHEER

Snel toegang tot kapitaal wanneer de zaken daar om vragen. Voor een grote of onverwachte aanschaf bijvoorbeeld, of in het geval van een traag betalende klant.

PERSOONLIJKE EN ZAKELIJKE UITGAVEN GESCHEIDEN

Een aparte zakelijke kaart is belangrijk en helpt bij het beter kunnen bijhouden van uitgaven.

EENVOUDIGER ADMINISTRATIE EN BETERE CONTROLE OP DE UITGAVEN

Alle transacties staan stuk voor stuk vermeld op het maandelijkse Business Card-overzicht, dat laat zien waar en waaraan het geld is uitgegeven. Bonnetjes bewaren of een kleine kas aanhouden hoeft niet meer. Elke aankoop wordt vastgelegd, inclusief naam van de verkoper, de aankoopdatum en het uitgegeven bedrag.

EXTRA BEDRIJFSBESCHERMING

Waardetoevoegende services als hulp bij diefstal of verlies van de kaart zijn inbegrepen.

De Mastercard® Business Card biedt ook bescherming tegen fraude, en draagt met onder meer chip en pincode-beveiliging en Mastercards preventiemaatregelen tegen online fraude bij aan uw gemoedsrust. Veiliger en handiger dus dan contant. En dat allemaal bij een betaalkaart die wereldwijd op miljoenen locaties wordt geaccepteerd, ook om contant geld mee op te nemen.

Geinteresseerd in wat de Mastercard® Business Card u te bieden heeft? Neem contact op met uw bank.