Hong Kong Harbour

Mastercard® Platinum

Buitengewone privileges.

Een Mastercard® Platinum creditcard is hét betaalmiddel voor iedereen die wil genieten van het goede leven. Een premium kaart waarmee je wereldwijd betaalt én profiteert van uitstekende service en buitengewone voordelen.

Direct je Mastercard® Platinum aanvragen.

GESCHIKT VOOR ALLE LEVENSSTIJLEN.

Een Mastercard® Platinum wordt wereldwijd geaccepteerd. Je kunt hem gebruiken voor allerlei aankopen: groot of klein, gepland of spontaan. Bovendien kun je kiezen voor een aankoopverzekering tegen schade, verlies en diefstal.

Bekijk de voorwaarden op je polis of neem contact op met je bank voor meer informatie.

EENVOUDIGER REIZEN.

Waar uw reis ook heen gaat, Mastercard® Platinum bied je een groot aantal voordelen. Het helpt bij het regelen van een paspoort of een visum, maar ook als er iets misgaat met je bagage. Je krijgt verwijzingen voor artsen en advocaten. Of contactinformatie van lokale ambassades en consulaten.

VERFIJNDE FINANCIËN.

Met Mastercard® Platinum ontvang je aan het einde van het jaar een jaaroverzicht van jouw rekening Zo kun jij je persoonlijke uitgaven overzien en beheren. Dat is handig voor de boekhouding en de fiscale afsluiting. En dit is slechts één voorbeeld van de vele tools die we bieden.