Maestro® betaalpas.

Pinnen doe je met Maestro®!

Pinnen is betalen op de vertrouwde manier. Op vrijwel alle Nederlandse betaalpassen staat al het Maestro® logo. Dus we kunnen wel stellen: pinnen doe je met Maestro®!

Er zijn nog steeds mensen die liever contant betalen. Vooral kleine bedragen. Maar eigenlijk hoeft dat al lang niet meer. Tegenwoordig kun je bij vrijwel alle winkels, horecagelegenheden en tankstations grote én kleine bedragen betalen met Maestro®.

Meer weten over contactloos betalen?

BETAAL VEILIG MET MAESTRO® DANKZIJ DE EMV CHIP.

Pinnen werkt als volgt:

Stap 1: Steek je betaalpas in de betaalautomaat, zodat de chip kan worden gelezen;
Stap 2: Controleer het te betalen bedrag op het scherm en druk op OK;
Stap 3: Voer je unieke pincode in en druk op OK;
Stap 4: Wacht op bevestiging;
Stap 5: Neem de betaalpas uit de betaalautomaat.

Het betaalde bedrag wordt direct van jouw bankrekening afgeschreven. Bij betalingen in het buitenland kan dit enkele dagen duren.

Pinnen is in Nederland gratis. In het buitenland kunnen er door jouw bank kosten worden berekend.

U KUNT BIJNA OVERAL IN NEDERLAND PINNEN MET MAESTRO®.

In vrijwel alle winkels, horecagelegenheden en tankstations van Nederland kunt u pinnen. Andersoortige bedrijven waar u kunt betalen, bieden ook steeds vaker pinnen aan. Overal in Nederland waar je kan pinnen, wordt Maestro® geaccepteerd.

Wereldwijd zijn er ongeveer 15 miljoen Maestro® acceptatiepunten. In Nederland en in het buitenland herken je de Maestro® acceptatiepunten aan het Maestro® logo, dat duidelijk zichtbaar wordt getoond. Twijfel je? Vraag het dan aan de kassamedewerker.